Ndërlidhjet

PRISHTINË


Trupat e udhëhequra nga NATO kanë arrestuar një shqiptar të dyshuar për plagosjen e katër serbëve në një sulm me granata në fshatin Mogilë, prej të cilëve dy janë shtruar në siptal me plagë serioze, njofton zëdhënësi i UNMIk-ut, Andrea Angeli.
Ndërkaq, “pas hetimeve të gjata një prokuror ndërkombëtar në Kosovë ka akuzuar 11 shqiptarë” për vrasjen e pesë antarëve të familjes Hajra afër Glogocit në vitin 2001, ka njoftuar zëdhënësi Angeli.
Hamza Hajra kishte punuar për policinë serbe në vitin 1998 dhe 1999, kur Beogradi u shtrëngua të tërheqë forcat nga Kosova pas fushtaës së bombardimeve të NATO-s.
XS
SM
MD
LG