Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Bajram Rexhepi ka uruar festën e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve islam të Kosovës si dhe kryetarit të kësaj bashkësie, Rexhep Boja.
Ndërmjet të tjerave në urimin e kryeministrit Rexhepi thuhej se “në këtë ditë të madhe fetare, besimtarët e fesë islame i bashkojnë vlerat morale e humane, përkushtimi dhe përpjekja e parreshtur, që të gjithë njerëzit të vihen në shërbim të paqes, mirëqënies dhe lumturisë në Kosovë dhe në gjithë botën”.
XS
SM
MD
LG