Ndërlidhjet

MINA / ARABIA SAUDITE


Rreth dy milionë haxhinj myslimanë kanë zbritur nga mali Arafat me perëndimin e diellit, pas faljes atje, që është rituali kryesor gjatë 5 ditëve të haxhit.
Më pas në luginën e Minës është bërë dhe goditja simbolike me gurë e djallit, e cila është pjesë e rëndësishme e ritualit.
XS
SM
MD
LG