Ndërlidhjet

SHKUP


Ministrja e Jashtme e Maqedonisë, Ilinka Mitreva njoftoi se 14 ambasadorë të vendit, përfshirë edhe ambasadorin në Nju Jork, do të shkarkohen për shkak të pa-aftësisë dhe sjelljes së pahijshme.
Ajo tha se qeveria ka formuar një komision që do të hetojë aktivitetet e diplomatëve të Maqedonisë.
XS
SM
MD
LG