Ndërlidhjet

BRUKSEL


Ambasadorët e NATO-s sërish nuk arritën të bien dakort me propozimin e paraqitur për arritjen e kompromisit lidhur me kërkesën e Turqisë për planifikimin e një mbrojtjeje të saj, nëse fillon lufta në Irak, por bisedimet do të vazhdojnë gjithë ditën.
Zyrtarët e NATO-s nga Franca, Gjermania dhe Belgjika vazhdojnë të kundërshtojnë marrjen e një vendimi para ditës së premte kur inspektorët e Kombeve të Bashkuara për armët do të japin raportin përfundimtar pranë Këshillit të Sigurimit lidhur me misionin e inspektimit në Irak..
XS
SM
MD
LG