Ndërlidhjet

TIRANË


Presidentët e Shqipërisë, Kroacisë dhe Maqedonisë janë zotuar që të forcojnë reformat me qëllim të arritjes së standardeve të NATO-s.
Presidentët Alfred Moisiu, Stipe Mesiq dhe Boris Trajkovski pas bisedimeve në Tiranë shpallën deklaratën e përbashkët në të cilën thonë se vendet e tyre do të përshpejtojnë reformat, do të forcojnë rolin e tyre në sigurinë ndërkombëtare dhe do të forcojnë lidhjet me NATO-n.
XS
SM
MD
LG