Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sekretari amerikan i shtetit, Colin Powell ka thënë se çfarëdo lufte me Irakun do të zgjaste shkurt.
Powell i ka bërë këto komente para Komitetit për buxhet pran Dhomës përfaqësuese.
"Në Irak ka një shoqëri që funksionon, por që ka një lirership të tmerrshëm,dhe do të shpresoja se konflikti do të ishte i shkurtër, se do të drejtohej parimisht ndaj lidershipit e jo kundër shoqërisë", ka thënë sekretari amerikan i shtetit.
Colon Powell ka sugjeruar gjithashtu se Iraku pas-Sadamian fillimisht do të donte të qeveriset nga një zyrtar ushtarak amerikan.
XS
SM
MD
LG