Ndërlidhjet

BAGDAT


Presidenti iraken, Sadam Hysein, ka dekretuar, ndalimin e importit apo të prodhimit të armëve të shkatërimit në masë si dhe materialeve që mund t ëshërbejnë ëpr prodhimin e këtyre armëve.
Ky dekret bën që Iraku të përmbushë një nga kërkesat kyce të Kombeve të Bashkuara.
Ky hap i Bagdatit erdhi vetëm pak orë përpara paraqitjes në Këshillin e Sigurimit të Blix dhe Baradeit.
XS
SM
MD
LG