Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeprokurorja e Gjyaktës së Hagës për ish Jugosllavinë, Carla del Ponte, po viziton Beogradin, ku do të kërkojë më shumë bashkëpunim nga Serbia dhe Mali i Zi.
Del Ponte do të takohet me zyrtarët më të lartë të Serbisë dhe Malit të Zi.
Kryeprokuroja vazhdimisht është ankuar për bashkëpunim të kufizuar të Beogradit me Gjykatën.
Pas Beogradit Del Ponte do të vizitojë Shkupin, ku gjykata në fjalë, po heton disa raste të krimeve gjatë konfliktit të armatosur mes kryengritësve shqiptarë dhe forcave qeveritare.
XS
SM
MD
LG