Ndërlidhjet

SHKUP


Ka hyrë në ditën e katërt greva e punonjësve të hekurudhave në Maqedoni, pas dështimit të bisedimeve mes sindikatave dhe qeverisë për pagesat e punëtorëve dhe statusin e ardhshëm të hekurudhave.
Në grevë janë përfshirë rreth 3900 punëtorë.
XS
SM
MD
LG