Ndërlidhjet

PRISHTINË


Presidenti Ibrahim Rugova ka deklaruar se "edhe Kosova, sikurse të gjitha vendet e rajonit, do të bashkëpunojë me Tribunalin e Hagës".
"Kjo është çështje e drejtësisë dhe nuk bëhet fjalë për barazim me krimet që kanë bërë forcat serbe", ka thënë Rugova, duke iu referuar arrestimit të tre shqiptarëve dhe ekstradimit të tyre në Gjykatën e Hagës.
XS
SM
MD
LG