Ndërlidhjet

ROMË


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan ka deklaruar se lufta nuk është e pashmangëshme, por ka theksuar se Iraku doemos duhet të rspektojë obligimet e veta ndaj Këshillit të Sigurimit dhe të çarmatoset.
"Të gjithë e ndiejmë se lufta nuk është e pashmangëshme dhe duhet të forcojmë përpjekjet tona për të gjetur zgjidhje paqësore, por kjo kërkon gjithashtu që Iraku të përmbushë obligimet e veta dhe kërkesat që i ka vënë Këshilli i Sigurimit", ka thënë Kofi Annan pas bisedimeve me kryeministrin italian.
XS
SM
MD
LG