Ndërlidhjet

BRUKSEL


Trembëdhjetë kandidatët për Bashkimin Evropian kanë tumirë një deklaratë të BE-së me të cilën tërhiqet vërejtja se Iraku rrezikon luftë nëse nuk bashkëpunon plotësisht me kërkesat e Kombeve të Bashkuara për t,u çarmatosur.
Deklarata ishte miratuar në samitin e djeshëm emergjjent të BE-s- në Bruksel, por 13 vendet thanë në deklaratën e përbashkët se anëtarët dhe aspirantët e BE-s janë të vendosur të saktësojnë qëndrimin e përbashkët dhe të shmangin "linjat e reja të përçarjes".
XS
SM
MD
LG