Ndërlidhjet

HAGË


Tre shqiptarët e Kosovës, Haradin Balaj, Isak Musliu dhe Agim Murtezi kanë deklaruar para Tribunalit të Hagës për krime lufte se nuk ndihen fajtor për asnjë nga pikat e akuzës kundër tyre.
Aktakuza i ngarkon ata për kidnapim, arrestim torturim dhe vdekjen e më se 25 të burgosurve serbë e shqiptarë të Kosovës në kampin e Lallapushnikut të UÇK-së midis majit dhe korrikut të vitit 1998, ku kanë qenë rojtarë.
XS
SM
MD
LG