Ndërlidhjet

NJU JORK


Elizabet Anderson, drejtor i Human Rajts Wach për Evropë dhe Azi Qendrore ka deklaruar se fletakuza ndaj katër shqiptarëve të Kosovës "përgënjeshtronë pohimet e atyre që kritikojnë Tribunalin se kishte injoruar abuzimet e bëra nga kyrengritësit shqiptarë".
"Është e qartë se Tribunali do të bëj akt-akuza për krime të dyshuara ndaj të gjitha palëve, në çastin kur siguron dëshmi", thotë Anderson duke shtuar se autoritetet në rajon duhet të bëjnë më shumë dhe ndihmojnë përpjekjet e Tribuanlit.
XS
SM
MD
LG