Ndërlidhjet

MOSKË


Ministri Jashtëm rus, Igor Ivanov thotë se ndaj inspektorëve të Kombeve të Bashkuara për armatimin po bëhen presione që të largohen nga Iraku apo të publikojnë raporte që do të paraqisnin bazë për përdorimin e forcës për çarmatosjen e Irakut, por nuk thotë se kush përpiqet të ndikojë tek ata.
Ivanov u ka bërë thirrje inspektorëve që të vazhdojnë të bëjnë punën e tyre profesionalisht dhe me objektivitet, kurse Irakut që të jetë plotësisht i hapur ndaj inspektorëve.
XS
SM
MD
LG