Ndërlidhjet

PRISHTINË


Presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova ka theksuar sërish rëndësinë dhe nevojën për ndërtimin e autostradës Durrës-Kukës-Prishtinë, duke e vlerësuar edhe faktin se qeveria e Shqipërisë dhe qeveria e Kosovës e kanë prioritet ndërtimin e saj.
Në një konferencë të organizuar në Prishtinë, presidenti Rugova ka thënë se ajo rrugë që shkonë trasesë së lashtë iliro-romake siguron lidhje të Kosovës me det, me Italinë dhe me Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Ai ka thënë se duhet parë mundësinë e dhënies së kësaj rruge për ndërtim me koncesion ndonjë kompanie apo vendi.
XS
SM
MD
LG