Ndërlidhjet

TIRANË


Zyrtarët e Kombeve të Bashkuara kanë kërkuar nga Shqipëria të rrisë përpjekjet për të parandaluar shpëndarjen e SIDA-s në vend.
Deri tani njihen vetëm 98 raste të infektimit, megjithatë gjendja e pastabilizuar e shëndetit publik dhe mungesa e statistikave bën që të besohet se ky numër është më i lartë.
XS
SM
MD
LG