Ndërlidhjet

HAGË


Gjermania dhe Hollanda mund të tërheqin trupat e tyre nga Forca Ndërkombëtare e Sigurisë që vepron në Afganistan, nëse rriten ndjenjat anti-perëndimore në Kabul, si pasojë e një lufte në Irak.
Të dyja këto vende kanë komandën e rradhës të forcës 5000 trupëshe që përbëhet nga ushtarë prej 30 vendeve.
XS
SM
MD
LG