Ndërlidhjet

MOSKË


Ministri Jashtëm rus, Igor Ivanov dhe zëvendës kryeministri i Serbisë, Nebojsha Çoviq kanë diskutuar mbrëmë në Moskë disa probleme që ndërlidhen me transformimin e Jugosllavisë në Unionin Serbi- Mali i Zi.
Në komunikatë thuhet se do të ishte e pa-arësyeshme të diskutohet tash statusi final i Kosovës dhe se duhet vazhduar, siç thuhet të punohet për normalizimin e situatës në Kosovë në bazë të rezolutës 1244.
Çoviq ka lavdëruar paqëruajtësit rus në Kosovë dhe ka shfaqur interesimin e Beogradit për vazhdimin e misionit të tyre.
XS
SM
MD
LG