Ndërlidhjet

BEOGRAD


Radikali serb Vojisllav Sheshel, i cili të hënën shkon në Hagë, tha se do të qëndroj krenar para Tribunalit për krime lufte që të mbrojë nderin e mbëshetësve të tij militantë të akuzuar për pastrime brutale etnike në Ballkan.
Duke folur në kongresin e partsë së tij që sërish e zgjodhi kryetar , Sheshel tha se shkon në Hagë "që të përfaqësojë dinjitetin e më se 10 mijë vullnetarë të Partisë Radikale Serbe që luftuan në të gjitha frontet dhe të hedhë dritë në konspiracionin anti-serb".
XS
SM
MD
LG