Ndërlidhjet

UASHINGTON


Në kryeqytetin e Shteteve të Bashkuara fillon konferenca ndërkombëtare që ka vënë në rend dite luftimin e kontrabandimit të fëmijëve dhe të femrave për qëllime prostitucioni.
Konferencën e sponsorizon qeveria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
XS
SM
MD
LG