Ndërlidhjet

ANKARA


Qeveria e Turqisë ka kërkuar zyrtarisht nga Parlamenti që të autorizojë vendosjen e trupave dhe avionëve të Shteteve të Bashkuara në vend, duke anticipuar një sulm të mundshëm kundër Irakut.
Qeveria është dakorduar t,i drejtojë kërkesën Parlamentit pas përfundimit të negociatave me zyrtarët amerikanë për një ndihmë prej disa miliardë dollarësh në shkëmbim të lejimit për vendosjen e trupave.
XS
SM
MD
LG