Ndërlidhjet

KATAR


Sekeretari amerikan i Mbrojtjes, Donald Rumsfeld i ka deklaruar televizionit satelitor al-jazzera se presidenti irakian , Saddam Hussein ballafaqohet me tre zgjedhje: mund të bashkëpunojë plotësishtë me inspektorët e Kombeve të Bashkuara, mund të refuzojë ta bëj këte dhe të ballafaqohet me luftë, ose mund të largohet nga vendi.
Rumsfeld ka thënë se pamarrë parasysh vendimin e Saddamit, Irakut do t,i duhet të pastrohet nga armët e supozuara për shkatërrim në masë.
XS
SM
MD
LG