Ndërlidhjet

NIKOZI


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan arriti në Qipro ku do të paraqesë planin e tij për ri-unifikim liderëve të komunitetit grek dhe turk të ishullit të ndarë.
Anan do të ketë bisedime të veçanta me Tassos Papadopullosin dhe Rauf Denktashin, kuse nesër pritet të takohen bashkërisht që të diskutojnë projektin final të Kombeve të Bashkuara për ri-unifikim të Qiprios.
XS
SM
MD
LG