Ndërlidhjet

NIKOZI


Sekeretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan ndodhet në Qipro me shpresë se do të bindë liderët e dy komuniteteve, atij grek dhe turk të përkrahin planin e tij për ri-unifikimin e ishullit të ndarë.
"Erdha në Qipro që t,u them se e gjithë bashkësia ndërkombëtare shpreson dhe lutet që zgjidhja aq e pritur është afër doresh. Besoj fuqimisht se oferta e paraqitur në tryezë është fer dhe e balancuar dhe se zgjidhja do t,i sillte përfitime të mëdha të dy palëve", ka thënë Kofi Annan.
XS
SM
MD
LG