Ndërlidhjet

HAGË


Vojisllav Sheshel, lideri ultranacionalist serb dhe ish komandant i paramilitarëve ka rrefuzuar të deklarohet para Tribunalit të Hagës për akuzën kundër tij që e ngarkon për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit gjatë luftrave në Ballkan nga fillimi i viteve të 1990-ta.
Sheshel tha se dëshiron të vonoj deklarimin e tij për 30 ditë sepse i nevojiten sqarime të terminologjisë të aktakuzës të cilat nuk i kupton.
Sheshel i ka thënë Gjykatës se do të mbrojë vetveten.
XS
SM
MD
LG