Ndërlidhjet

MOSKË


Rusia dhe Gjermania kanë dezavuar projekt rezolutën e mbështetur nga Shtetet e Bashkuara që do të hapte rrugën për aksion ushtarak në Irak dhe kanë bërë thirrje për përpjekje të reja për çarmatosjen paqësore të Irakut.
"Pozicioni ynë nuk ka ndryshuar. Është e domosdoshme të gjurmohet për zgjidhje paqësore të krizës dhe të sigurohet se Iraku përmbushë të gjitha obligimet e veta ndaj Kombeve të Bashkuara", ka thënë presidenti rus, Vlladimir Putin pas bisedimeve të mbrëmëshme në Moskë me kancelarin gjerman, Gerhard Schroeder.
XS
SM
MD
LG