Ndërlidhjet

NIKOZI


Takimi i përbashkët i sekretarit të përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan me liderët e bashkësisë turke dhe greke të Qipros ka përfunduar pas një shkëmbimi të shkurtër pikëpamjesh për çështjen e ri-unifikimit të ishullit.
Bisedimet duhet të vazhdojnë nesër, pasi Annan kishte thënë fillimisht se dita e nesërme është afati i fundit për grekët dhe turqit qipriotë që të pajtohen për planin e Kombeve të Bashkuara për ri-unifikim.
XS
SM
MD
LG