Ndërlidhjet

BUKURESHT


Përfaqëues të qeverisë së Rumanisë dhe të Shteteve të Bashkuara thanë se mbështetja e Rumanisë për çfarëdo lufte të prirë nga Amerika në Irak nuk varet nga kurrfarë kushtesh speciale.
Por zyratri amerikan, Don Evans tha se Uashingtoni i ka ofruar Bukureshtit miqësinë e vet dhe ka premtuar të përshpejtojë reformat ekonomike në Rumani nëpërmjet rritjes së bashkëpunimit dhe më shumë investime nga Shtetet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG