Ndërlidhjet

MAZARI – SHARIF


Kreu i agjencisë së Kombeve të Bashkuara për Refugjatë, UNHCR, Rud Lubers, ka kërkuar ndihmën e tre komandantëve lokalë afagnë për të ndihmuar në kthimin e refugjatëve.
Mijëra refugjatë afganë, të cilët janë pashtunë etnikë, jetojnë në kampe refugjatësh, pasi kanë frikë të kthehen në veri nga komandantët taxhikë dhe uzbekë, që kontrollojnë veriun e Afganistanit.
XS
SM
MD
LG