Ndërlidhjet

NIKOZI


Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Anan, ka thënë se udhëheqësit grek dhe turq të Qipros kanë rënë dakort, që deri në 10 mars, të vendosin mbi nënshkrimin apo jo të planit për ribashkimin e ishullit. Plani në fjalë, i paraqitur nga Kombet e Bashkuara, parasheh një federatë të lirshme të dy bashkësive etnike, me disa institucione të përbashkëta.
XS
SM
MD
LG