Ndërlidhjet

PRISHTINË


Agim Murtezi, shqiptar i Kosovës, i cili u kthye nga Haga në Lypjan, si i arrestuar dhe i akuzuar gabimimisht, ka paralajmëruar se do të kërkoj dëmshpërblim nga Tribunali i Hagës për shkak se e arrestoi, e mbajti në paraburgim dhe e akuzoi për krime lufte.
Ai ka thënë se në rastin e tij fitoi drejtësia dhe kjo do të ndodhë edhe me tre shqiptarët tjerë nga Kosova të cilët Tribunali i Hagës i ka akuzuar për krime lufte.
XS
SM
MD
LG