Ndërlidhjet

SALAHUDIN/IRAK


Abdul-Aziz Hakim, zyrtar i opozitës irakiane ka thënë se Këshilli i posaformuar i lidershipit irakian është në gjendje që të udhëheqë Irakun nëse dëbohet qeveria e tashme, sepse përfaqëson çdo grup etnik të vendit.
Ai është zotuar se do të eliminonte arsenalet e tashme të armëve kimike të regjimit të partisë Bath në pushtet në Irak dhe të përmirësojë marrëdhënjet me vendet fqinje.
XS
SM
MD
LG