Ndërlidhjet

LONDËR


Disa nga aktivistët britanik për paqë të cilët kishin shkuar në Irak që të shërbejnë si mburojë e gjallë në rast lufte- janë kthyer prap në shtëpit e veta për shkak të frikës për sigurin e tyre apo brengave finansiare.
Christian Briggs, një zëdhënës i grupit tha në Londër se autoritetet e Bagdadit i kanë limituar lokacionet që mund të vizitoheshin nga mburoja e gjallë.
Shtetet e Bashkuara patën thënë se është "krim lufte" të shfrytëzohen civilët si mburojë e gjallë dhe nuk egziston kurrfarë mënyre që të garantohej siguria e tyre.
XS
SM
MD
LG