Ndërlidhjet

SHTUTGART


Kryekomandanti i forcave amerikane në Evropë, gjenerali James Jones, tha se refuzimi i Turqisë për moslejimin e vendosjes së 62 mijë trupave amerikane në territorin e Turqisë, nuk do t'i prishë planet ushtarake për Irakun.
"Dëshira jonë ka qenë të formojmë frontin verior, dhe ky mbetet qëllimi ynë. Nuk ishtë e një rëndësie kritike, por mendoj se ishte pjesë e rëndësishme", tha Jones, për të shtuar se kreu i Komandës Qendrore amerikane, gjenerali Tommy Franks i shqyrton edhe opcionet tjera.
XS
SM
MD
LG