Ndërlidhjet

BEOGRAD


Autoritetet e Beogradit "brenda disa ditëve do të vendosin se a do t,e përkrahin vallë dhe në cilin nivel" ftesën e shefit të UNMIK-ut, Micahel Steiner për bisedime lidhur me "çështje praktike me interes të përbashkët", ka thënë Branko Radujko, këshilltari i kryeministrit të Serbisë.
"Gjithsesi nuk do të heqim dorë nga temat e mëdha si,ç janë respektimi i Rezolutës 1244 të Këshillit të Sigurimit, sigurisë dhe kthimit të serbëve në Kosovë dhe mbrojtja e interesave të Serbisë", ka thënë Radujko.
XS
SM
MD
LG