Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës ka marrë vendim që të shkarkojë ministrin e Shëndetësisë, Numan Baliq, sepse nuk i ka respektuar rregulloret e punës dhe se me veprimtarinë e tij e ka sfiduar dhe vetë postin e kryeministrit, siç thuhet në arsyetimin e këtij vendimi.
Ministre e re e Shëndetësisë është emëruar Resmije Mumxhiu, anëtare e Partisë Demokratike Popullore Turke të Kosovës.
XS
SM
MD
LG