Ndërlidhjet

NJU JORK


Shtetet e Bashkuara thonë se kanë paraqitur një projekt rezolutë të arësyshme lidhur me Irakun dhe kanë shfaqur mendimin se është koha për Këshillin e Sigurimit që "të ballahaqohet" me përgjegjësitë e veta.
"Kemi paraqitur ate që mendojmë se ëshhtë rezolutë shumë e arsyeshme që konstaton se Iraku nuk po i nënshtrohet rezolutës 14-41 dhe atyre të mëparëshmeve për t'u çarmatosur dhe mendojmë se është koha që Këshilli i Sigurimit të ballafaqohet me ate vendim", ka deklaruar ambasadori i amerikan në Kombet e Bashkuara, John Negroponte.
XS
SM
MD
LG