Ndërlidhjet

NJU JORK


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan ka shfaqur besimin se po të arrinte Këshilli i Sigurimit të zgjidhte "efektivisht dhe me sukses" krizën irakiane, do forcohej ndikimi i tij.
"Ka sugjerime se po të mos votojë Këshilli i Sigurimit për aksion, atëherë kredibiliteti i tij do të dëmtohej për vdekje. Mëtoj të besoj se po të arrijë Këshilli i Sigurimit të menaxhojë bashkësisht dhe të zgjidhë këte krizë efektivisht dhe me sukses, kredibiliteti dhe ndikimi i Këshillit do të forcoheshin" , ka thënë Kofi Annan duke u folur gazetarëve në Nju Jork.
XS
SM
MD
LG