Ndërlidhjet

HAGË


Në paraqitjen e parë para Tribunalit të Hagës për krimet e luftës, Fatmir Limaj ka deklaruar se nuk është fajtor për asnjë nga pikat e aktakuzës për të cilat e ngarkon Gjykata.
Fatmir Limaj, deputet në Kuvendin e Kosovës dhe një nga komandantët e UÇK-së së dikurshme, u tansferua dje nga Sllovenia në Hagë.
XS
SM
MD
LG