Ndërlidhjet

SHKUP


Maqedonia dhe Shqipëria janë marrë vesh që të fillojnë serinë e stërvitjeve të përbashkëta ushtarake me qëllim të mbështetjes së sigurisë në rajonin që shihet si një nga rrugët e mëdha të trafikut me njerës dhe droga ilegale.
Ministri maqedonas i Mbrojtjes, Vllado Buçkovski dhe gjenerali shqiptar, Luan Hoxha janë dakorduar që stërvitjet e para të tilla të mbahen në qendrën ushtruese të Krivollakut në Maqedoni deri nga fundi i marsit.
XS
SM
MD
LG