Ndërlidhjet

PODGORICË


Me hapjen solemne të hekurudhës Podgoricë-Shkodër, pas një pauze 10 vjeçare, sërish është vendosur qarkullimi hekurudhor midis Malit të Zi dhe Shqipërisë.
XS
SM
MD
LG