Ndërlidhjet

UASHINGTON


Pentagoni tha se Iraku ka siguruar uniforma identike me ato të forcave amerikane dhe britanike, të cilat, nëse shpërthen lufta, planifikon t'i shfrytëzojë për kryerjen e barbarizmave.
Jim Williamson, drejtor i komunikimeve strategjike në Komandën Qendrore amerikane në Floridë, tha se Saddam Husseini vetë ka urdhëruar që trupat e tij paramilitare, të veshura me uniformat amerikane dhe britanike të kryejnë represalie kundër popullit irakien.
XS
SM
MD
LG