Ndërlidhjet

VARSHAVË


Presidentët e Lituanisë dhe Polonisë, Rolandas Paksas dhe Aleksandar Kvashnjevski, sot kanë bërë thirrje për një "unitet transatlantik" brenda NATO-s, dhe për bashkëpunim më të ngushtë midis Bashkimit Evropian dhe Shteteve të Bashkuara.
Për dallim nga disa fuqi evropiane, Polonia dhe Lituania e kanë mbështetur politikën e Shteteve të Bashkuara ndaj Irakut.
XS
SM
MD
LG