Ndërlidhjet

LUBJANË


Parlamenti i Sllovenisë i ka miratuar ndryshimet kushtetuese, që ishin kusht për hyrjen e Sllovenisë në Bashkimin Evropian.
Me ndryshimet e sotme, një pjesë e të drejtave sovrane të shtetit slloven barten në Bashkimin Evropain dhe në NATO.
XS
SM
MD
LG