Ndërlidhjet

PODGORICË


Prifti i manastirit Ostrog, Jovan Puriq ka dezavuar pohimet e kryeprokurores të Gjykatës së Hagës, Carla Del Ponte se i akuzuari i Tribunalit, Radovan Karaxhiq ka qëndruar dhe se fshihet edhe tash në ate kompleks më të madh tempulli pravosllav në Ballkan.
Siç transmeton shtypi i Podgoricës , ai ka thënë se Karaxhiq nuk ka qenë në manastririn Ostrog gjatë 10 viteve të fundit.
XS
SM
MD
LG