Ndërlidhjet

KUVAJT


Misioni i Kombeve të Bashkuara që vëzhgon kufirin e demilitarizuar të Kuvajtit me Irakun e ka rritur shkallën e vigjilencës dhe e ka tërhequr në kryeqytet të gjithë personelin civil jo-aq të nevojshëm, duke marrë parasysh përgaditjet e Shteteve të Bashkuara për sulm të mundshëm ushtarak kundër Irakut.
XS
SM
MD
LG