Ndërlidhjet

VALETA


Televizioni i Maltës njofton se vendi ka votur që t,i bashkohet Unionit Evropian me 52,7 përqind të votave pro dhe 44,7 kundër nga 91 përqind e elektoratit që doli dje në referendum.
Referendumi i Maltës është i pari në vargun e atyre që duhet të mbajnë 10 kandidatët për hyrje në Bashkimin Evropian në maj të vitit të ardhëshëm.
XS
SM
MD
LG