Ndërlidhjet

BAGDAD


Zyrtari i lartë irakian, Hosam Mohammed Amin thotë se mbi tre muaj inspektime të Kombeve të Bashkuara në Irak kanë treguar se vendi i tij nuk ka armë për shkatërrim në masë, me gjithë pretendimet e Shteteve të Bashkuara dhe Britanisë.
"Ne konfirmojmë se Iraku është i pastër nga armë për shkatërrim në masë dhe se të gjitha pretendimet Amerikane dhe Britanike s,janë tjetër veçse gënjeshtra dhe akuza të pa-baza. Ky fakt është dëshmuar nëpërmjet inspektimeve dhe verifikimeve të zbatuara gjatë tre muajve të kaluara", ka thënë zyrtari irakian.
Ndëkohë Iraku ka vazhduar me asgjësimin e raketave të ndakluara al Samoud 2 nën mbikëqyrjen e inspektorëve të OKB-së.
XS
SM
MD
LG